Posts

Showing posts from November, 2013

Wanita yang diidamkan

Assalammualaikum , wow ! wow macam gempak je , macam daebak je dengan title entry ni . Sebenarnya aim buat entry ni nak cerita pasal diri sendiri . Impianku menjadi perempuan solehah , bakal isteri yang penuh rahsia . Tengok umur memang macam tak sesuai , tapi sekarang ni otak dah maju , matang lagi mana taknya hidup dalam dunia maklumat . 

Harini kita tukarlah , asyik yaya yaya jerh . macam bibik pulak . kita up sikit jadi Mia , okey? 
Mia nak jadi perempuan yang penuh rahsia sebenarnya , impian mia nak dapat suami yang mia tak kenal dan bercinta selepas perkahwinan . sebab tu mia kekalkan prinsip " No couple until married " . actually rasanya mia dah langgar prinsip tu even mia tak couple tapi mia dah hidup dalam dunia couple . rasa macam mana disayangi , dipujuk dan perpisahan . mia memng suka disayangi tapi mia berharap itu berlaku masa alam perkahwinan . Halal lagi .. Mia takut terjurumus dalam zina , bukan zina dalam bilik tu . tapi zina mata , zina hati .. 

Bayangkan ada…