Thursday, 6 December 2012

hadiah ~ hadiah ~

assalammualaikum . hari ni yaya nak cerite pasal hadiah . mesti kowang pelik kan hadiah apa yang yaya maksodkan . yaya yakin kowang pun pernah dapat kan daripada seseorang , tak kira la bestie ke ape k . yang penting hadiah kan ? ^_____________^

today yaya nak kenalkan BANYAK orang , sebab mereka-mereka ni la insan yang baik hati yang telah menyumbang hadiah untuk yaya .

okay ! sasaran pertama ~ mueh

cantik kan budak nih ? haruslah . tengoklaa bestie die siape . *perasan*
saidatul adani 
13 tahun
smkas .  

mesti kowang teringin nak kenal kan dengan awek cun ni an. huhu ~ sowi ea die dah berpunya .jangan kacau ! nati penumbuk jadi makannya . 

dia salah satu bestie yaya yang paling rapat sebab kitowang kenal sejak umur 5 tahun dan kekal sampai sekarang . kukuhnya bangunan persahabatan ni . dia baik , cool , kuat merajuk , childish , suka ambik gamba , sporting lah jugak dan ada banyak peribadi dia yang boleh dicontohi . in shaa allah .

okay , yaya taknak cerite panjang sangat sgt sebab ramai lagi nak kene cerite . kita just na tunjok hadiah yang dia bagi kat kite jek . hehe . 


amalia & adani friends forever until die 


cantik an broach ni . besau punyee . 


ni sume hadiah yang yaya dapat daripada dani pada 2011 . yang laen entah ke mana . hehe 


 | sasaran kedua |

 budak tinggi macam tiang . 
arina safea 
13 tahun 
smkas 

ini adalah kawan terbaik yaya sejak umur 6 tahun . masa tadika dulu , geng yaya arina,adani dengan balqis . yaya takde gamba balqis sebab dia dah pindah lepas tadika . 

arina ni baik , caring , memahami , tak bape campur orang , peramah dengan orang yang dia rapat . anyway ~ perfect jugak . hehe . kreatif ! dia pandai lukis . kiteowang selalu buli dia tolong buat kan kiteowang punya lukisan . hehe 

dia bagi  yaya hadiah tahun lepas . ni hadiahnya

   
kan da cakap tadi dia kreatif . 


kartun tu buleh berdiri betol2 taw . bile bukaq jek kartun tu berdiri . jangan jeles . 

 | sasaran ke tiga |


alamak ! ada tiga pulak yang mana satu ni . haha 
sebenarnya nak cerita pasal yang tengah cankung tu . alang-alang ada dua ekor lagi tuh . yaya kenalkan jugak la . kawan yaya jugak 

yang berdiri tak cukup kaki tuh nama dia :
muhammad irham bin bahrim .
13 tahun 
smkas 

mamat ni agak terserlah ke blur an dia tuh * ada ke ayat cam tuh * tapi sebenarnya dia baik . setia orangnya . cehh * promote pulak . yaya sikit geram dengan irham ni , sebab dia suka ejek yaya . geramm ! haha , kdang2 ada la tolong yaya . terubat sikit hati . 

yang berdiri bukak air-cond tuh nama dia :
muhd farid b. noor azman
13 tahun
sukses 

yang ni pulak , kejenya buat gaya jek . ingat macho ? pigiiii daa . tak heran langsong . 
tapi dia ni sweet talker . so , be careful nan dia . takot2 sangkot . hik3 . 
tapi , dulu dia pernah caring pasal yaya , tapi yaya buat pe . langsong tak pandang . sian dia . sori bro !
dia pun jenis pelawak jugak la . suka buat  aksi yang buleh buat orang ketawa . haha . 

yang tengah cangkung tu nama dia 
muhd shah izzat b zainal . 
13 tahun 
smkc 

pelawak , romantik , kecik bukan sebarang kecik,caring and banyak lagi lh . dulu masa pegi kem kan , dia marah yaya sebab tak makan . teman kan yaya dari tandas sampai tempat kem . sebab masa tuh gelap . then , masa pegi rombongan dia suluhkan yaya lampu
 dalam bas masa yaya tengah baca novel sebab time tuh cikgu bkaq crite seram . yaya x brani . so , yaya baca lah novel . masa yaya tengah tgok tv dekat dalam bas kan , dia macam sengaja nak rapatkan kepala dengan yaya . sumpah ! malu gilaa . masa masok bas pun dia dengan beberapa kawan dia duduk dekat-dekat tempat yaya dengan dani duduk . memang sengaja ! errr . 

anyway , yaya suka kawan dengan dowang . rindu habis ur dengan dowang . thanks sebab jadi kawan yaya . izzat pernah bagi yaya someting masa darjah 6 , katanya sebagai tanda perpisahan . cehh , romantik kan . 


yang keris tuh , dia cakap dia ada satu . yaya ada satu . romantik abes kan ? 


sebagai kenangan 

 alia <3 .....="....." .="." buatkan="buatkan" dia="dia" izzat="izzat" kata="kata" kawan="kawan" nak="nak" nama="nama" p="p" sebenarnya="sebenarnya" tako="tako" tapi="tapi" tulis="tulis" yang="yang" yaya="yaya">
t . errr . buat malu jek . 

k laaa . besok yaya sambung agi ea . penat lah menulis . hehe




No comments :

Post a Comment

sape-ll yang dah bace tu , ce komen ciket . sayang awok